PRAKTISCHE INFORMATIE

Datum en locatie

SmartPort Connecting the future Summit 2018 zal plaatsvinden op donderdag 15 november 2018 in Ahoy Rotterdam.

Ahoy Rotterdam
Ahoyweg 10
3084 BA Rotterdam
www.ahoy.nl

Rotterdam Ahoy is ideaal gelegen aan de snelweg en bij metro- en bushalte Zuidplein en beschikt over 2.000 eigen parkeerplekken. 

smartport-Ahoy-gevel

Met de auto

Vanuit richting Amsterdam/Den Haag
U volgt de A4 via Rijswijk, Delft en Schiedam richting Europoort en rijdt door de Beneluxtunnel. Vanuit Benelux volgt u Ring A15 richting Rotterdam- Zuid (parallelrijbaan) en neemt u de afrit Rotterdam-Charlois (19). Vanaf de Groene Kruisweg neemt u de 4e afslag rechts de Oldegaarde op. Vervolgens bij de verkeerslichten links de Zuiderparkweg op. Op de Zuiderparkweg de eerste afslag rechts de Ahoyweg op.

Vanuit richting Utrecht
U houdt de A12 aan tot Gouda. U volgt dan de A20 richting Rotterdam. Op de A20 neemt u de afrit A16 richting Dordrecht/Breda. Na de Van Brienenoordbrug kiest u voor de Ring Rotterdam richting Zierikzee / Barendrecht / Europoort (A15). Op de A15 volgt u vóór knooppunt Ridderkerk de Ring A15 richting Rotterdam-Zuid (parallelrijbaan), vervolgens volgt u Ring Rotterdam Zierikzee (A29) en neemt u afrit 19A Rotterdam-Zuidplein. U rijdt vervolgens bij de 2e verkeerslichten links de Oldegaarde op. Bij de volgende verkeerslichten slaat u rechtsaf. Op de Zuiderparkweg de eerste afslag rechts de Ahoyweg op.

 

Vanuit richting Dordrecht/Breda
U houdt de A16 aan richting Rotterdam. Op de A16 kiest u voor de Ring Rotterdam-Zuid richting Zierikzee (A15). Op de A15 volgt u vóór knooppunt Ridderkerk de Ring A15 (parallelrijbaan) en neemt u de afrit Rotterdam-Zuidplein (19A). U rijdt vervolgens bij de 2e verkeerslichten links de Oldegaarde op. Bij de eerstvolgende verkeerslichten slaat u rechtsaf. Op de Zuiderparkweg de eerste afslag rechts de Ahoyweg op.

Vanuit richting Zeeland/Roosendaal
U houdt de A29 aan richting Rotterdam. U rijdt de A29 helemaal uit. Bij knooppunt Vaanplein neemt u afrit Rotterdam-Zuidplein (19A). U rijdt vervolgens bij de 2e verkeerslichten links de Oldegaarde op. Bij de eerstvolgende verkeerslichten slaat u rechtsaf. Op de Zuiderparkweg de eerste afslag rechts de Ahoyweg op.

Met het openbaar vervoer

Uitstappen bij metro- en bushalte Zuidplein.
Vanaf hier is het 4 minuten lopen naar Ahoy.

Parkeren

Rotterdam Ahoy beschikt over 2.000 eigen parkeerplekken. Parkeerkaarten kosten €13,- en kunnen bij diverse automaten in Ahoy worden gekocht.

Deelnamekosten

Deelname aan het SmartPort Summit 2018 is alleen op uitnodiging. Deelname is gratis. Bij het summit zijn inbegrepen: alle sessies, lunch, koffiepauzes en de netwerkborrel. Mocht u geen uitnodiging hebben ontvangen maar wel geïnteresseerd zijn in deelname kunt u een email sturen naar de organisatie info@smartportsummit.nl.

Initiatiefnemers van SmartPort